fredag 28 november 2008

Åbo 22 och 23 november 2008

Och så for jag och Maxwell till Åbo för att han skulle ta titel på TUROKs utställning. Fredag kväll lassades katt in i taxi med en väldigt nervös matte och en massa packning. Som tur är så har matte införskaffat en dragkärra.

Under högljutt klagande från baksätet (Mäski satt där i sin bur) kördes vi till Viking line terminalen i Stockholm. Där mötte vi upp Monika men snyggingarna Charlie och Linus två andra CRX. Vi gick sedan ombord på Färjan till Åbo.


Mäski undersökte färjan noga innan vi båda somnade gott.
Väl i Åbo var det taxi till Mässhallen och efter veterinärinchek med noggrann granskning av Mäskis rumpa..! så var det bara att installera katt och matte vid buren.
Det var hård konkurrens båda dagarna då det finns många fina rexar i Finland.
Men på lördagen fick Mäski sitt sista CAGCIB och blev Grand Internationell Champion <3
Jag var sååå stolt och på kvällen firade vi med champange och myntamöss. Men oj så trötta vi var.
Utsikt från mässhallen och vårt hotell
På Söndagen trodde jag inte att Mäski skulle ta något cert men det gjorde han, sitt första CACE för en dommare som inte tyckte han var riktigt i form förra gången hon dömde honom. Dieten har gjort susen :) (Mäski har inte fri tillgång till mat längre utan han får maten på bestämda tider)
När utställningen stängde på söndagen var det snöstorm....
Ush, tur att vi (jag och Linus och Charlies matte) sytt transportburs-överdrag i fleece.
Tyvärr var inte båtresan hem till Sverige så kul. Stackars Mäski blev sjösjuk och jag blev sjösjuk efter att tagit hand om honom.
Vi var väldigt trötta när vi kom hem på måndag morgon.

Inga kommentarer: